BULGARIAN

BULGARIAN

interview

foto casal

понеделник, 21 октомври 2013 г.

20.10.2013


20 ОКТОМВРИ 2013,

Ние създаваме това, което мислим.

Ние чувстваме това, което привличаме.

Ние се превръщаме в това, което си представяме.

Размишлявайте добре върху тези мъдри думи. Важно е да ги разберете напълно. Вие сами създавате своето бъдеще. Не се притеснявайте от телесните промени, които изпитвате. Те се случват, за да можете да се превърнете в това, което сте – Същества на Светлината. Този процес е подобен на превръщането на какавидата в красива пеперуда. Не се притеснявайте, когато изпитвате силна жега или студ, имате световъртеж или сте променили начина си на спане, ядене и живот. Гледайте на всяка промяна като на трамплин към постигането на реализацията. Няма никаква нужда да се чувствате притеснени или да търсите медицинска помощ, защото това е естествен процес.

Всичко се случва по един приемлив за вас начин. Всичко ще стане ясно с течение на времето. Това, което ви възпира и задържа в момента ще отпадне. Ще можете да се освободите от всякакви ограничения. Трябва да вървите напред с увереност, защото това е истинският ви път.

Картината вече се разплита и всичко става много по-ясно. Онези, които се намират на върха на пирамидата знаят, че няма да могат да се задържат още много време там. Корумпираните структури ще се разрушат и ще изчезнат. Добрите хора ще излязат на преден план и контрола ще премине във ваши ръце, тъй като вие сте 99%. Добри хора има навсякъде по света. 
Те са готови и способни да поемат контрола, който най-накрая ще направи всички хора равни. Вие сте свикнали да се подчинявате на закони и приемате заповеди, но сега е вашата възможност да направите света по-справедлив за цялото човечество. Не се изкушавайте да правите прибързани решения. Запазете спокойствие и обмислете внимателно това което смятате да правите. Действията ви трябва да са в полза на цялото човечество. Трябва да сте сигурни, че никога повече малцинството от корумпирани хора няма да ограбва и да управлява вашия свят. Чакали сте много дълго време за този момент. Сега е момента човечеството да стане отново свободно и убийствата и войните да спрат завинаги.

Важно е младите да се образоват, за да бъдат премахнати всички практики, които са в сила в момента. Помогнете на младите да отворят съзнанието си за всички възможности. Всякакъв вид предразсъдъци трябва да бъдат премахнати и да останат в миналото. Това ще отнеме време, но ви уверявам, че хората ще се научат да приемат своите различия и да споделят своите знания. Когато древните знания от целия свят са споделени вие ще можете да по-добре да разберете как функционира вашият свят.

Има толкова много неща, които очаквате с нетърпение. Помислете си колко вълнуващо би било да можете да изследвате най-големите тайни от всички краища на Земята, без да изпитвате никакви затруднения. Всички закони, които усложняват живота на Земята и го превръщат в борба ще бъдат премахнати.

Свободната енергия е приоритет номер 1. Ние сме водили много изследвания и проучвания и сме готови да предприемем необходимите действия, когато настъпи подходящото време. Органичното земеделие трябва да бъде проучено добре и да бъде прилагано все повече. Земята, която се е използвала за отглеждане на генно модифицирани култури е замърсена.  Ще са и необходими около 100 години преди да се възстанови и да е отново безопасна за култивиране. Ние ще ви напътстваме на всеки етап от този път. Всичко, което се прави трябва да е в полза на цялото човечество.

Лабораториите, които планираме ще бъдат основна част от центровете , които ще бъдат изградени във всяка страна по света. Те ще помогнат за премахването на повечето болести, които са причинени главно от човека, за да ви държат под страх и контрол. Всички древни средства за защита в момента се проучват. Те са безопасни и дават невероятни резултати. 
Най-важното е, че те са натурални и не причиняват никакви вреди. Можете само да се възползвате от тяхното благоприятно въздействие. Вероника се възползва от благоприятния ефект на едно такова природно лекарство, което и бе предоставено от изследователя Д.М. и това е само началото.

Когато хората се обединят всичко е възможно. Народната власт може да постигне толкова много. Вземете пример от това, което правят ирландците. 
Те показват какъв трябва да бъде пътят напред. Корупцията, която досега е била използвана за заробва хората трябва да бъде предизвикана. Вие едва сега осъзнавате, че тази система може да бъде оспорвана посредством съдебната система. Банките са една от най-корумпираните институции. Те са били създадени с цел да контролират вашия свят. Тяхната сила и контрол трябва да бъдат спрени и с ваша помощ това ще се случи. Ще ви бъде показано как да направите това. То може да се случи по законен и открит начин. Това е пътят ви напред. По този начин можете да върнете обратно контрола над живота си. Трябва да премахнете, контрола упражняван над вас от страна на Ватикана и банките.  Много хора вече са намерили своя вътрешен глас и се вслушват в него.

Бих искал да изкажа благодарности на всички, които изпращат добри пожелания и съвети на жена ми, която се намира в много стресиращ момент:

Вероника: „Благодаря на всички за вашите добри пожелания и съвети във връзка с инцидента, който претърпях с колата си. Това означаваше много за мен. Бях толкова много стресирана от шока, който изпитах. Искам да благодаря на застрахователно дружество Aviva, които бяха много мили с мен и се постараха да свалят стреса, който бях натрупала от загубата на колата си. За съжаление все още не мога да си намеря нова кола и в момента все още съм без кола. Мой добър приятел ми помага много в този момент. Наистина оценявам много вашите добри пожелания.”

Скъпа моя Вероника ние от духовния свят наблюдаваме как се развиват нещата. Това наистина е едно вълнуващо време и ние винаги сме заедно с вас.

Ваш обожаващ, Монти

http://galacticchannelings.com/english/montague20-10-13.html


Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Website: The Montague Keen Foundation


Превод: New Age

Няма коментари:

Публикуване на коментар

The afterlife investigations

sirius