BULGARIAN

BULGARIAN

interview

foto casal

петък, 8 ноември 2013 г.

28.10.2013


28 ОКТОМВРИ 2013,





Светът се променя спрямо вашият пример, а не спрямо вашето мнение

Всеки от вас трябва да се превърне в промяната, която искате да видите в света. Вие усещате със сърцата си какво трябва да направите. Когато мнозинството от вас решат да говорят открито и свободно и да не се съобразяват повече със старите парадигми, промяната нeминуемо ще настъпи. Тъмните сили вече не са в състояние да налагат корумпирания си режим.  Онези американски генерали, които смело решиха, че не могат да живеят с това, което ги карат да направят, показаха много голям кураж. 
Тяхната смела позиция трябва да действа като пример за всички на които им се казва да действат против съвестта си и да унищожават живота на Земята. Тъмните сили знаят, че повече не могат да скрият истинския ви произход и връзката ви с Вселената. Затова те са наели армии, които систематично да унищожават всички древни реликви от миналото и които доказват всичко онова за което вече знаете, че е истина. Тези вандалски актове извършвани по нареждане на тъмните сили са много голямо престъпление срещу цялото човечество. Съветвам ви да обмислите много внимателно извършването на такива действия, без значение кой ви нарежда да ги правите, тъй като след време ще съжалявате, че сте участвали в това злонамерено разрушение.

Има повече от достатъчно информация за всички и тя ще ви помогне да спасите планетата и човечеството и да премахнете влиянието на тъмните сили. Тяхната система за контрол се разпада, тъй като се осветява с все повече светлина. Светлината показва ясно какво всъщност представляват те. Човечеството повече няма да приема това, затова без значение какви действия предприемат, те ще бъдат разкрити. Тъмните сили вече не могат да хвърлят прах в очите на събудените хора. Всяко кътче на Земята се събужда от илюзията с която сте били поробени. Човечеството трябва да се обедини в едно и да премахне всички проблеми, които предизвикват разделение. Трябва да осъзнаете, че всички заедно сте част от човешката раса и се нуждаете взаимно от помощта си, за да възстановите Земята. 
Трябва да работите заедно, за да създадете по-добро бъдеще за Земята и хората, които я обитават. Изправете се в търсене на истина и справедливост за всички, а не само за някои, както е било в миналото. 
Има достатъчно блага за всички. Властта и алчността на хората е унищожила толкова много блага в стремежа си да контролира всичко.

Вие, хората сте били жестоко лъгани от религията, правителствата и лечебните заведения, чиято основна цел е да премахнат 2/3 от вас. 
Глупавите хора се съгласяват с това, което им се представя за истина. Не забравяйте, че човечеството е оцеляло без съветите, които днес ни дават медицинските заведения и които много от вас усещат със сърцата си, че са грешни. Всичко това е с цел да ви накара да се чувствате болни и че се нуждаете от медицинска помощ. В момента вие разбирате, че всъщност старите методи на лечение са най-добрите. Връщайки се към тях вие постигате отлични резултати. В миналото вашите тела са оцелявали без необходимостта от медикаменти. Вие разполагате с всичко, което ви е необходимо, за да се лекувате. Единственото, което е необходимо е да отворите съзнанието си за тази истина.

Много е важно да поемете отговорност и да образовате децата си. Не оставяйте само на училищната система да ги обучава, тъй като образователната система иска да направи от децата ви едни покорни слуги, които да приемат всички закони на тъмните сили, без да задават въпроси. 
Когато си отворите очите и видите убийства, които са били извършени и все още се извършват от ваше име ще бъдете ужасени. Вие избирате хората, които ви представляват. Тези хора са задължени да уважават желанията на хората, които са им се доверили да действат от тяхно име. В бъдеще бъдете много внимателни за кого гласувате. Забравете за партийната политика, която е само една димна завеса.  Тя изобщо не е важна, тъй като всички партии са собственост на тъмните сили и се отчитат само пред тях. Вие, като общество, бивате абсолютно игнорирани от тях в момента в който те вземат властта.

Време е хората да направят така, че техният колективен глас да бъде чут. 
Хората не искат война, те искат да живеят в мир. Вие сте мнозинството и е време гласът ви да бъде чут. Трябва да търсите мир и справедливост за всички. Това е ваше божествено право. Научете се да говорите с един глас, независимо от вашата раса или религия. В това е вашата сила.

Много хора помогнаха на жена ми, която се оказа без собствен транспорт наскоро, без да има вина за това. Това е идеален пример за това как можете да си помагате взаимно, когато изпаднете в беда. Всеки акт на доброта се забелязва и запомня. Когато любовта и добрите пожелания идват от сърцето те имат силно въздействие върху въпросното лице. Любовта е най-ценният ви актив. Способността да обичате, да споделяте любов и да изпращате любов, където е нужно е от изключително важно значение.

Това което виждате днес е премахването на всички тъмни и корумпирани неща от живота ви. Разширяването на светлината разкрива истината, която ви дава възможност да видите за пръв път ясно реалността в която се намирате. По пътя си вие ще се изправите пред много трудности и ще се изисква много смелост, за да направите това, което ще е от полза за човечеството. Това е пътят напред. Помислете добре за това което се иска от вас да направите, за да разберете дали вашите действия объркат или ще навредят на близките ви. Това е ваша отговорност. След като сте събуден и осъзнат вие не можете повече да изпълнявате сляпо заповеди. Ваша отговорност е да мислите за цялото човечество. Вие сте пазителите на братството.

Моля да ме извините за забавянето този уикенд. Дъщерята на Вероника се сгоди и трябваше да отбележим събитието заедно в семейна среда.

Визуализирането на Мир и Любов е необходимо, за да се промени света. 
Трябва да се опитвате да го материализирате. Ако вярвате, че това ще се случи, ще създадете енергия, която ще помогне то да се случи. Всичко е енергия.

Ние от духовния свят изпращаме Любов и Светлина на вашия свят. Вероника скъпа моя ти си създаде много нови приятели, които искат същото нещо като теб – един мирен свят за всички. Винаги мислете за това. Вие сте промяната.

Моята Любов е за вас. Ваш обожаващ Монти.

Скъпи приятели в момента Вероника Кийн се намира в много трудна ситуация. Моля прочетете посланието и по-долу. Можете да и помогнете, като и дарите малка сума пари. Ако не разполагате с финансови средства можете да и помогнете, като я споменете в молитвите си и й изпратите Любов и Светлина. Позитивната енергия винаги намира начин да достигне до който трябва. Благодарим ви предварително!

Вероника Кийн:

„ Животът ми не е много лесен точно сега, защото останах без кола. Един автобус се блъсна в моята кола, докато тя бе паркирана и тя вече не става за нищо.  Срещам много трудности в опитите си да си купя нова кола. Завися от други хора, които търсят кола вместо мен. Аз не мога да стигна до автомагазините, тъй като страдам от сърдечна и белодробна недостатъчност и не мога да вървя много време. Ще съм изключително благодарна на всеки, който ми помогне в този момент. Вашите добри пожелания и молитви ще ми бъдат най-полезни.

Благодаря ви, Вероника.

http://galacticchannelings.com/english/montague28-10-13.html

Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Website: The Montague Keen Foundation


Превод: New Age

Няма коментари:

Публикуване на коментар

The afterlife investigations

sirius